31 oktober

vaknade i hyffsat bra tid, klev upp åt frukost. sen drog jag ut på en promenix med vovvisen.. halvdåligt väder ute dock men men.. nu sitter jag och lyssnar på musik och väntar på att tiden ska gå lite snabbare..
ska dra till tilda om en timma, då jäääävlar ska jag färga håret, kastanj. jag hoppas att dt blir naaasj.
sen ska jag dra till stan och träffa julia så ska jag shoppa lite grann, och så ska hon leta praktikplats. efter dt ska jag kolla vart tilda är så ska vi fixa oss till festen idag?! dt blir nog najs. vi hörs <3

kisses

tiden rinner iväg

nu är denna dag slut, och snart är lovet slut och pluggdags igen.. amagaaash! ;o jag vill inte.. men ialf sitter med musik i hörlurarna så skönt att stänga av allting annat ibland. ska dra ut med vovvisen för att sen lägga mig och sova typ. och när jag ändå är igång här så kan jag säga  grattis till tom på födelsedagen.

godnatt nu, kisses

dagens

Outfit: jeans, linne och adidaströja
Smink: foundation, ögonbrynspenna
Frisyr:
uppsatt i en bulle
Humör:
lite humörsvängningar
Köp:
hårfärg, efterlängtat!
Vill ha: något nytt tills imorgon
Planer: haha sitta här, sen sova
Saknad: en speciell person
Bästa bloggare:
http://lisisa.blogg.se , like usually
Låt: lifehouse - you and me

imorgon är det fest

och vet du? alla killar är bjudna ;D

30 oktober

drog iväg med tilda till stan och shoppade på mig hårfärg, efterlängtat! efter att jag shoppat de som jag mest av allt behövde så drog vi och fikade riktigt najs ställe, förutom att jag och tilda var minst där inne. eller kändes som dt ialf. nu sitter man här hemma igen, och dt är nästan tack och lov för jag menar ut vill man ju verkligen inte gå. fyfaaaan för det här vädret.

kisses

höstväder :/

dt här äckelvädret får en inte på bra humör, tvärtom! fyfan va ute och gick med vovvisen i typ 40 min, när man kom in va dt som att man hade tagit en dusch. men jag hoppade in i duschen på typ varmaste, gosh så najs dt är! sitter här och lyssnar på musik och undrar vart tilda håller hus, men aja hon hör väl av sig snart? haha, ska nog göra mig en kopp varm o'boy nu eller te, vi får se. men ha dt najs så länge.

kisses

om personen läser min blogg

till en speciell person. jag vet att allting blev kaos, och jag vet att det inte var ditt eller mitt fel. jag klandrar ingen annan heller för den delen. men jag vet att om det inte vore för  vissa saker så kanske det fortfarande kunde vart vi. jag är ialf jätte ledsen för hur allt slutade och så, för du var min bästa vän, vi delade på allt. vi sa "föralltid" som alla gör typ, men det höll inte och jag är ledsen för det. men jag vet att om du bara skulle orka och ville så kunde vi lösa allt. fast det finns säkert hinder för oss båda att riktigt kunna lösa allt det här, eller? förlåt ialf, du vet att om du bara vill så kan vi ses en vacker dag. älskar dig fortf, och kan inte sluta minnas våra minnen tillsammans.


namnlös

nu är dt såhär att jag känner mig som världens sämsta person, vill typ gå och lägga mig för att sova.. och när jag väl sover så vill jag fortsätta med dt tills de bättre tiderna kommer (dvs om dt finns något sånt) vilket jag inte tror på. men ialf, jag sårade han.. även om dt inte var seriöst eller något sånt, jag sårade honom.. dt gör så ont att man vet vad man har gjort. fyfan vilken tur att detta inte var på riktigt riktigt för dt skulle jag absolut inte kunna leva med, inte en längre tid. alltså gaah, nu kan jag verkligen inte fatta hur man kan såra folk på riktigt, jag har varit sårad själv men aldrig sårat någon, inte med meningen och inte på riktigt men ändå så känns dt så feeeel, mer fel går dt inte att känna? eller, går dt?

nu ska jag ialf ut med vovvisen, och svalka mig i kylan där ute. sen ska jag lägga mig i sängen och skämmas I guess.. aja godnatt då..

i'm so sorry

förlåt till n.
du förtjänar så mycket bättre,
jag skulle ha tänkt mig för innan
gjort är gjort,
ärlighet varar längre?!
eller stämmer inte det


The Pretenders - I'll Stand By You


hammarby 2 - 1 halmstad

H A M M A R B Y  Ä R  S Å  J Ä V L A  B Ä Ä Ä Ä S T !  ; )



så jäääävla bra bajen,
halmstad får sitt första mål..
hammarby får sitt första mål av guterstam
hammarby får sitt andra mål av chanko.. :D

matchen slut, vi vann!!!

29 oktober

just love this holiday, när jag vaknade sprang jag snabbt ut med vovvisen som knappt kunde hålla sig.. stackarn! efter dt fixade jag och lillebror frukost, mysigt och gott framför allt. sen var jag duktig efter dt så jag tvättade min kläder, inte så roligt men måste ju också göras. när jag vart helt klar med dt gick jag och lillebror till parken, riktigt trevligt.. kändes som att man var 10 år igen, haha eftersom att jag brukade hänga där då. när vi kom hem hade vi redan bestämt oss för att kolla på high school musical tillsammans så vi gjorde dt och medans filmen rullade sprang jag ut med vovvisen och träffade på tidi en snabbis. t åkte iväg och handlade donken och jag säger bara mums!
ialf nu sitter jag och glor på fotboll, hammarby - halmstad och efter första halvleken så står dt fortfarande 0 - 0 .. riktigt segt går dt, men man får ju hoppas på dt bästa!

kisses

hemma igen

nu är man hemma från bion, fett skönt. filmen var liksom seg, och det var så jobbigt folk där inne som satt och pratade under längre tid. efter ett tag kom personal som jobbade där, och hotade med att ringa polisen eftersom att människan vägrade att dra därifrån! haha fett synd. men gratis bio är aldrig fel, med godis för ca 70kr som min otroligt snälla mormor betalade, med en cola till, mums! nu sitter man hemma igen ialf, och funderar över livet...

15.12

nu har man spelat spel med lillebror, haha så söt. sen har vi suttit och kollat på high school musical 3 trailen om och om igen. hahaa och lillebror tycker att blondinen är snygg ;o medans jag tycker att hon är korkad :D men men ialf, väntar på att tilda ska höra av sig. ska vara med henne en stund innan jag drar. och sen ska vi kolla på filmer hemma hos mig typ. dt blir galet naaaaaaajs.

love

idag är det bio

jag vet inte riktigt vad filmen heter, men ska ialf gå på förhandsvisning för en film med mormor dt blir najs tror jag. först drar jag in till hennes jobb och sen ska vi promenera till bion.

kisses

28 oktober

det är så skönt att ha lov. när man inte behöver gå upp en viss tid utan att få kliva upp när du vill, det är livet. gick ialf upp och ut med vovvisen. när jag kom in åt vi gemensam frukost, på länge.

ha en bra dag<3

The Perishers - Sway


från felix till tiger
mitt öga fastnade för dig och jag verkligen kämpade för att få dig. för att få dig, en del av mitt liv. jag lyckades efter ett tag och efter många om och men... du blev min kärlek under sommaren08 men lika fort som jag verkligen förstod att du var min, lika fort försvann du :/ jag kan inte förlåta mig själv för att jag tilllät det här hända. du var så mycket bättre än allt annat som hade hänt under sommaren. men ändå, så lyckades jag förlora dig min älskade vän. du är den sötaste, finaste, underbaraste katt ever. jag kan verkligen inte sluta sakna dig, sluta sakna hur du ville busa med mig när det var dags att sova, hur du sov så sött. jag hoppas verkligen att du har det bra i ditt nya hem, jag vill så gärna få tag på dig, men lyckas inte... förlåt mig bebis



jag kommer alltid att minnas dig, sweet </3

äntligen

jag satte mig ner och såg på filmen, precis som jag skrev innan.. men efter ca 30 minuter av filmen dog allt hemma! dt blev svart som fan och jag vart lite rädd, dt visade sig att elen hade gått just i våran lägenhet. för dt funkade hos grannarna och så.. efter ungefär 4 timmar hade vi elen tillbaka och då drog jag och handlade mat i grillkiosken och gick hem för att sedan fortsätta att kolla på filmen. gosh va mysig den va. en riktigt bra en.

kisses

p.s i love you



nu tänkte jag pausa musiken för att kolla på film, p.s I love you.
vi får se om den är lika bra som den verkar, och som jag tror...
nejs men vi hörs sen kanske

aktiv

jag har vart aktiv hela tiden sen jag vaknat, började med en liten promenad med vovvisen och när vi kom in igen borstade jag honom (vilket behövdes). sen fixade man lite i köket för att sedan sätta sig i lugn och ro en liten stund och äta frukost. efter det plockade jag undan lite saker i rummet, sen satte jag mig ner med bokrapporten och skrev klart den :) så har en mindre skolgrej att ora mig under lovet så skönt! sen vart det av att gå ut igen med vovvisen.
nu sitter jag med musik och bara tjillar typ, så naaajs!

kisses

27 oktober

det är höstlov och det är så mysigt!
jag har inte haft tid, eller ork till att blogga. men kan kortfatta dt som har hänt på senaste tiden.. fredags i skolan var vi 4 st på lektionen, m hade då dragit till USA så han var inte där och dt var ju mindre roligt. men våran lärare va snäll så vi fick fixa en del som vi missat under självaste ämnet, så dt var en skön lektion och man fick sluta när man vart klar också så dt va naaajs. efter lektionen var jag med lisa en liten stund, sen drog jag till stan och möte tilda. gick runt och hon shoppade lite grejer. sen ska vi icke snacka om den dagen någon mer.. fyfan!
ialf lördagen, då kom jag hem fixade lite grejer.. men allting slutade i katastrof typ.. men slutade hyffsat bra eller ja. jag drog hem till tilda, som hade en vän a hemma hos sig och satt och kollade på film. mysigt värre. jag slaggade där sen och vaknade halv 4 trodde jag, men som tur va stämde inte dt eftersom att man skulle ställa om klockan till vintertid så halv 3 vaknade jag.. haha blev chokad fast ändå inte. fick ett samtal av t och nu är vi vänner, så dt känns skönt. fast jag vet vad personen tycker men ändå så ska vi vara vänner nu.
jag kollade på filmen sex and the city idag, och den va riktigt bra tycker jag :)

snart blir det sovdags, ska kolla om vovven ska få komma ut först en snabbis.
ha dt så bäääst, jag hoppas dt går bra för m i USA också! :)

kisses from me

james blunt - i really want you


23 oktober

Humör: glad
Planer: sova
Roligaste: julle bli fjortis
Tråkigaste: plugget
Äckligaste: skolmaten
Borde: plugga, sova
Längtan: helg, lov
Beroende: musik
Vill ha: cola
Frisyr: uppsatt i en bulle
Klädsel: myskläder
Person: julle
Låt: Enrique Iglesias - hear you me

22 oktober

sitter på tråkiga samhällskunskapsfanskapet!
ska fortf. skriva ett eget jedrans parti.. huh?!

efter skolan ska jag träffa min kusin i gamla stan och låna lite pengar.

kisses


dags för att sova, godnatt!


pojken som kallades det

kom på att jag också kan bara påpeka en snabbis att jag har börjat med en ny bok, pojken som kallades det skriven av Dave Pelze

dt värsta med boken är att man vet att den är sann, så man mår så illa när man läser om vad han själv har varit med om, jag får nästan kvällningar när jag läser om saker han varit med om. så ond, jag fattar inte hur Hon kan vara så kall och hur pojkens pappa inte kan ta över makten! och jag förstår varför han skriver hans mamma som "Hon" och "Henne" istället för mamma, jag menar hon känns inte som en sådan. ialf inte mot pojken. jag fattar inte heller hur man kan behandla sina barn på så olika sätt. alltså nejs fyfan för Henne! ..

svek

i lördags läste jag klart boken svek, jag liksom fastnade i boken..

jag blev så jedrans förbannad efter att jag hade läst ut den, hur fan kan den få sluta sådär? jag kräver nästan en uppföljare till boken man vill ju veta vad som händer sen..
ibörjan va boken lite jobbig de hoppade fram och tillbaka från människa till människa men tillslut hajade man allt, boken är lugnt värd att läsa för de som gillar att läsa.
men fyfan att det slutar som de nu gör, blev lite besviken hade hoppats på annat liksom men icke sa nicke denna gång..

jason mraz - i'm yours



en del av sommaren 08, plus en sommarhit för min del..
spelade sönder denna låt detta år, denna sommar


23.40

självaste grejjen var den att jag hade typ tänkt mig att jag skulle plugga när jag kommit hem från plugget.. men ah jag kan säga som såhär att mina böcker ligger fortfarande så bra så i min väska.. ;s eller ligger dem bra där? I HOPE! det värsta och jobbigaste som jag måste ta tag i nu är samhällskunskapen och krönikan.. allt annat känns som att man ska fixa, eller ialf någorlunda. jag menar skolan är ju skolan fortf. och jag är väldigt skoltrött, men jag menar vem är inte?!
dt är skönt som fan att vi är lediga nästa v då. för jag behöver semester, helst av allt så skulle jag vilja dra ifrån sverige under den veckan men sån tur har man tyvärr inte.. stannar kvar i sverige och framför allt stockholm. skulle vilja dra till göteborg eller något liknande bara för att komma bort ifrån "dt vanliga".

kiss

21 oktober

jag hatar verkligen samhällskunskap och ännu mer bokföring som man då har efter, jag sitter på sam nu och ska skriva ett eget parti typ och dt låter så jedrans tråkigt satt jag vill inte förstå typ..
ska nog ta och fixa dt där hemma samtidigt som jag skriver klart svenskan typ.

kisses


hammarby <3

hammarby 3-0 djurgården

så jedrans bra alltså, good damn va bra dem va idag. allt va suveränt!
 

19 oktober

tusan vad segt, har hållit igång hela dagen, städat, fixat och tvättat. så roligt.. eller inte men ialf så skönt när allting är klart. nu sitter jag och kollar på one tree hill  fast nu är dt sån här tråkig reklam. hah!
sitter och laddar in nya låtar till mobilen också så skönt med nytt nästa gång man ska lyssna :)

kisses from me

dagens låt


jag behöver

en stor bamsekram, och kanske en puss.
är du villig?

17 oktober

äntligen är dt fredag visserligen kommer dagen bli fett keff. ialf vad jag tror..

dagen va najs, fick sluta en timma tidigare från lektionen, sen drog jag och träffade mickaela. jag följde med henne till frisören, sen gick vi till willys och hon shoppade loss typ. efter dt drog vi till kvantum och fikade lite. mysigt! och nu är man hemma (ensam) med hunden och spelar musik på högsta volymen. nu för stunden är man ensam men fyfan va sepe tråkig dag jag kommer få ha. pga att jag typ måste vara hemma idag.. men aja.

kärlek föfan

she seemed a little tired

nu ska jag stänga av denna burk, gå och borsta tänderna för att sedan hoppa ner i sängen med boken svek eftersom att jag måste läsa lite mer innan jag är redo för att sova.
och självklart ska jag mysa med hunden som redan har lagt sig i min säng. haha

godnatt nu

att skriva krönika

hur svårt kan dt vara egentligen att skriva vad fan som helst? dt svåra med dt hela är att få ner dt på ett snyggt sätt.. jag menar jag har inte ens kommit på ett bra ämne att skriva om. och jag liksom nästan skäms när man ska lämna in det också och att läraren ska läsa om mina personliga åsikter..
jaja ialf så måste jag sätta igång med att komma på något bra att skriva om, kanske något förslag?

kvällens slut?

kom precis in från en 30 minuters promenix med vovvisen, fick pratsällskap i mobilen utav tobias. gick ute i dt härliga höstvädret, jag tycker att dt är så mysigt då som dt är någorlunda tort ute. men när dt regnar och har sig så vill jag bara krypa ner under täcket tills dt har slutat.

men ialf, jag drog till tilda en stund idag, dt var ett tag sen man såg henne sist. dt var ett tag sen som man snackade med henne.. vi har verkligen glidit ifrån varandra, dt märks verkligen! efter att jag vart hos henne en stund drog jag hem igen. och ja då har jag spelat spel med lillebror och sen ba lyssnat på musik och tjillat vid datorn. jag gjorde också en kopp te till mig och satte mig ner för att fortsätta läsa boken svek jag är helt såld och man vill verkligen inte sluta läsa. men ialf.

jag nämner inga namn men jag vet att DU läser min blogg och jag kommer verkligen att stötta dig som många andra, om du behöver sällskap om du behöver tröst så kommer jag finnas där till 110% ba så att du vet! <3

kärlek till de som förtjänar dt.

va?!

jag vill, jag vill inte, jag vill, jag vill inte, jag vill, jag vill inte, jag vill, jag vill inte, jag vill, jag vill inte, jag vill, jag vill inte, jag vill, jag vill inte, jag vill, jag vill inte, jag vill, jag vill inte, jag vill, jag vill inte, jag vill, jag vill inte, jag vill, jag vill inte, jag vill, jag vill inte, jag vill, jag vill inte, jag vill, jag vill inte, jag vill, jag vill inte, jag vill, jag vill inte, jag vill, jag vill inte, jag vill, jag vill inte, jag vill, jag vill inte, jag vill, jag vill inte, jag vill, jag vill inte, jag vill, jag vill inte, jag vill, jag vill inte, jag vill, jag vill inte, jag vill, jag vill inte, jag vill, jag vill inte, jag vill, jag vill inte,

vad fan vill jag?! eller vad fan vill jag inte?!

16 oktober

idag är dt inte en helt vanlig dag, för dt är min lillebrors födelsedag. han blir fan stor nu 7 år liksom. inte lite dt heller..

idag efter plugget drog jag till farsta för att köpa en present till lillebror. sen drog jag bara hem och fixade lite käk.. nu sitter jag fundersam som fan! jag menar.. jag vill bara dra härifrån, sticka dit ingen kan nå mig. alltså gaaaah jag blir fan tokig på allting. dt funkar inte dt går helt enkelt inte längre.. vafan ska jag göra nu då?

fan..

15 oktober

skrev precis en text i min BDB om att jag inte kommer in på blogg.se och just som jag langar upp bilden kom jag in här ofc! haha kan dt bli bättre eller, nej men nu ska jag som sagt dra och sova som jag skriv i min BDB men vi hörs imorgon.

med kärlek, /tessie

avril lavigne - get over it


stranger

Nobody believes me when I tell them that you're out of your mind
Nobody believes me when I tell them that there's so much you hide
You treat me like a queen when we go out,
wanna show everyone what our love's about
All wrapped up in me whenever there is a crowd
But when no ones around

There's no kindness in your eyes
The way you look at me, it's just not right
I can tell whats going on this time
Theres a stranger in my life
You're not the person that I once knew
Are you scared to let them know it's you
If they could only see you like I do
Then they would see a stranger too

jag vill klara av det här

jag tror nog inte att jag har mod till att klara av dt här,
jag känner hur bena sviker mig när jag försöker stå.
dt finns ingenting som är bättre än att ba försvinna...
eller ialf att vara borta, jag hade mysigt och kul i en v.
men nu är dt helt borta, jag är ledsen hela tiden typ?
dt känns som så ialf och dt känns som att du sviker mig
även fast att jag har svikit dig flera gånger men snälla.
jag klarar inte av dt här någon mer! k

så är det

idag efter plugget drog jag hem till pelle, är fortfarande här :) men ska snart ta bussen och åka hem, ska sätta mig ner och plugga gärnet(!) så tråkigt men är ett måste..
ska börja läsa en bok också från svenskan, boken heter svek får se om den är lika bra som dt står att den är. jag hoppas verkligen dt annars kommer jag bara bli sur på att jag läst en dålig bok haha!
men men kanske skriver någon gång när jag är hemma, dt är bara att ringa om du har lust ska ju ändå bara sitta på en bussfan och sedan byta till pendeln för att sen ta tunnelbanan och efter dt ska jag ta yttligare en tunnelbana, woho!

mycket kärlek, tessie

maroon 5 - she will be loved

Beauty queen of only eighteen
She had some trouble with herself
He was always there to help her
She always belonged to someone else

I drove for miles and miles
And wound up at your door
I've had you so many times but somehow
I want more

I don't mind spending everyday
Out on your corner in the pouring rain
Look for the girl with the broken smile
Ask her if she wants to stay awhile
And she will be loved
She will be loved

Tap on my window knock on my door
I want to make you feel beautiful
I know I tend to get so insecure
It doesn't matter anymore

It's not always rainbows and butterflies
It's compromise that moves us along, yeah
My heart is full and my door's always open
You can come anytime you want

I don't mind spending everyday
Out on your corner in the pouring rain
Look for the girl with the broken smile
Ask her if she wants to stay awhile
And she will be loved
And she will be loved
And she will be loved
And she will be loved

I know where you hide
Alone in your car
Know all of the things that make you who you are
I know that goodbye means nothing at all
Comes back and begs me to catch her every time she falls

Tap on my window knock on my door
I want to make you feel beautiful

I don't mind spending everyday
Out on your corner in the pouring rain
Look for the girl with the broken smile
Ask her if she wants to stay awhile
And she will be loved
And she will be loved
And she will be loved
And she will be loved

[in the background]
Please don't try so hard to say goodbye
Please don't try so hard to say goodbye

Yeah
[softly]
I don't mind spending everyday
Out on your corner in the pouring rain

Try so hard to say goodbye

14 oktober

fan fan fan känner mig inte bra alls, vill hem och lägga mig i sängen och ba sova ruset av mig. jag är inte direkt mig själv just nu men skitsamma..
jag sitter nu på samhällskunskapen och imorgon är dt omprov för en del elever i klassen. men nu ska jag fokusera på lektionen istället hörs sen kanske.

kärlek

du snälla försvinn

när jag blir varm inombords tänker jag på dig,
när jag ler lite för mig själv så ser jag dig,

få mig att sluta?

uppdatering @bdb

emotiion på bilddagboken.se ;)

vilken härlig kväll

kom precis in från en låååång promenix med vovvisen, vi såg globen som är rosa idag. jag tänkte speciellt på lajsa vid den stunden :D haha! jag gick och lyssna på mjusic och pratade lite i telefon. man märker verkligen av att dt är höst nu med alla löven osv. dt ändå som faktiskt saknas nu är en pojke som man kan mysa med och hålla handen och visa upp att man verkligen tycker om varandra. men dt får nog ta och vänta like usually men men ialf.

nu ska jag typ ta mig samman och öppna samhällskunskapsboken och läsa -.-' är lika roligt som dt låter.. eller inte(!) kanske skriver lite senare men dt får man la ta och se senare biatches.

höstkärlek eller inte

13 oktober

fick tillbaka svenska uppgiften idag, mitt inferno och dt gick ju ganska bra för att vara av mig. fick faktiskt ett vg i den uppgiften riktigt nöjd om jag själv får säga, men ah dt spelar väl egentligen ingen roll. men men den nya uppgiften är att skriva en krönika, hjäääääääääälp? vad fasiken ska man skriva om dem?! något tips?

kärlek

en lista

Hur svarar du i hemtelefonen? hej dt är therése
Hur svarar du i mobiltelefonen? olika från person till person
Ringer det mycket till dig? inte så värst
Ringer du mycket? ja när jag har pengar 

Vem ringde du senast? lajsa, men råkade ba så la på
Senast kramat och när? bra fråga, pelle kanske
Antal timmar sömn inatt? inte så många :/
Sov du ensam? i sängen ja, i rummet nej
Vem sov du hos senast? pelle

Vem sov hos dig senast? öhm bra fråga, pelle
Vem vet mest om dig? typ ingen(?)
Vem vet du mest om? you tell me
Vad ser du fram emot? 3 månader framåt
Vad vill du ha just nu? en stor varm kram?
Vem hånar du? ingen eller
Vem längtar du mest efter? vet inte, ingen
Vem vill du helst slippa? lärarna imorgon
Vem stör du dig på? lärarna
Vem vill du sova bredvid inatt? dig? ;)
Vilken buss åker du oftast? 858
Vilken årstid är det nu? höst
Anser du dig själv snygg? verkligen inte
Har du varit kär? typ
Är du kär nu? nej
Är du en bra partner? vet inte
Har någon varit otrogen mot dig? ja
Har någon varit otrogen mot någon , med dig? inte vad jag vet
Har du varit otrogen? nej
Pratar du fortfarande med personen du kysste senast? typ
Vad åt du senast? pizza
Är du polare med grannarna? typ halvt
Har du varit på ett party? jo då

Har du varit utomlands? ja, mys

Var är dina syskon just nu? hemma hos sig?
Vilken tid gick du upp imorse? klockan var typ halv åtta
Vad gjorde du kl 2 inatt? sov
Vad är det första du gör på morgonen? slöar
Vad ska du göra efter det här? sova(!)


-

ditt leende smittar av sig på mig..


12 oktober

dagen för mig började lite väl tidigt men sånt är livet ibland. jag och pelle drog med till hennes lillesysters hopptävling det var ganska mysigt, kallt, långtråkigt (ibland) men annars helt okej. det gick faktiskt bra eller bättre för ia nu än föra helgen. men ialf, när vi kom hem från tävlingen slängde vi oss ner i sängen och kollade på film. först kollade vi på djävulen bär prada och därefter she's the man och jag måste bara säga att båda är bra (y). efter det vart det en promenad till vardagsrummet och då satte vi oss i soffan och kollade på one tree hill(!)
en riktig seg dag, har ju också vart duktig och skrivit klart läxor.. blä för dt.

kärlek

she could not hide the fact that..

jag vill inte, men jag kan ba inte. du finns där i mina tankar hela tiden, även om jag vill eller inte. jag vill inte ha något med dig att göra fast på något sätt så kan jag inte sluta tänka på dig. du finns där, där i min dröm.
snälla, stå kvar eller försvinn..

11 oktober

min dag började ganska tidigt idag, ganska skönt på ett sätt men på ett annat sätt ganska jobbigt. men ialf idag drog jag och pelle plus hennes mamma och lillesyster till farsta för att shoppa lite. det slutade med att jag kom hem med: 2 par leggings, hotpants, linne från gina, tunika från gina, 1 par skor. riktigt najs dt kan jag lova ;) efter shoppingturen blev dt av att plugga lite som är sååååå himla tråkigt! sedan kollade jag och pelle på film. ja sen har vi inte gjort så mycket mer, förutom att vi hoppade ner i ett halvstort badkar :)

kisses from tessie


10 oktober

praktikveckan var riktigt nice, att bara komma bort från skolan är så skönt! jag drog som sagt med pelle till uppsala, vi arbetade som galningar typ.. eller ja. vi jobbade över 8 timmar, vi började redan på söndagen när vi kom dit. men turen va att vi jobbade i ett stall, vilket var otroligt mysigt. vi lyckades rida varje dag förutom en. vi tog två mysiga rid turer ute i skogen. ja allting var helt underbart, vi vart trötta bara.

ialf så är vi hos pelle nu och dt är så skönt. idag blir dt bara att sitta inne och glo på teve typ. ikväll är dt idol ialf.

kisses so far..

hejdå stockholm

nu drar jag och pelle till uppsala :)
vi ska nämligen praktisera där i en vecka.. dvs ingen dator men finns på mobilen, kanske inte har tid att svara hela tiden och så men så fort jag får tid till dt så "oskar" ;) ja men du fattar ju pelle vad jag menar och dt är bra dt ialf. och lisa jag kommer läsa igenom din blogg så fort jag får tillgång till dator igen..

min helg har sett ut såhär;
fredag, åkte till farsta en snabbis efter skolan. möte kusinen elin i slussen och åkte sedan med henne hem, vi åt middag och kusinen roger plus hans flickvän var också där på middag. och faster plus lelle förståss. sen kollade vi på teve och så. sov kvar där!
lördag, åkte och kollade på hopptävling (pelle hade redan hunnit hoppa) fast hon hoppade sedan en gång till. sen tog vi det bara lugnt i grödby.
söndag (idag), åkte och kollade på när pelles lillesyster tävlade i hoppning gick tyvärr inte så bra.. men men! nu snart ska vi äta lunch. sedan ska vi åka förbi mig och så ska jag hämta mina grejjer sedan åker vi från stockholm.

here we come uppsala!
see you after a week,
kisses from now.

fightstar - take you home


jippie

idag har jag vart i plugget vilket var ganska tjill, slutade en timma tidigare än vanligt.. så skönt! efter plugget drog jag till stan inskaffade mig nya skor, dt blev ett par svarta stövlar. sen köpte jag 2 par vita knästrumpor som man kan ha till stövlarna. sen var jag så generös att jag köpte ett grattiskort till pappa. plus så ska jag erbjuda mig att bjuda på bio någon dag, dvs om han nu vill skulle vara roligt eftersom att vi oftast inte gör något tillsammans. efter stan kom jag hem och bara tjillade lite, sen så lagade jag mat och "mormor" är här och så snäll som hon är så gav hon mig en slant. thanks for that :) hahaha hon är så rolig, hon frågade mig om jag hade någon pojkvän vilket jag inte har, så ställde hon frågan varför.. ja du dt blev bara ett ända svar på dt, och hon håller faktiskt med ;) haha!
nu väntar jag på att få någon respons av min kusin som ska läsa igenom min svenska uppgift som ska vara inlämnad imorgon, woho.. jag skrev 5 sidor förhand, men blev bara 1 ocg ½ på datorn.. tack och lov :D

kisses so far..

2 oktober

nu jag börja fixa mig och käka frukost, sen blir det att åka till plugget.
have a great day!


kisses so far..

mobilen

nu kan jag säga som såhär att tess har sin mobil igen ;) så va berädd du kanske får sms av mig, jag menar vem vet tihi.

kisses so far..

grattis

grattis till världens bästa pappa på 38års-dagen
och
grattis till gullungen tilda på sin 17års-dag!

ciao

nu ska jag krypa ner i sängen, försöka att somna. jag vill verkligen kunna sova ut en enda dag, men dt går inte.. ligger uppe i ungefär 2 timmar sen somnar jag, ganska jobbigt. ialf så ska jag stiga upp tidigt imorgon för att ordna med grejjer och måste skriva klart svenskan! jaja dt kommer fixa sig tillslut. godnatt nu.

kisses for now..

presenttips?

nu är dt så att papsen fyller 38 imorgon, och jag har ingen aning om vad jag ska köpa.. help please? somebody :$

yes

äntligen har jag fått mitt bankomatkort, överlycklig!
innebär att en present ska köpas imorgon till papsen.
plus att det ska shoppas lite på fredag efter plugget ;)

rasmus ingdahl - Autumn Leavs , IDOL


hatar comhem

gosh vad jag ogillar comhem, ingenting funkar ju hos dem.. internet, tevekanaler och telefon har vart helt dött nu på ett bra tag. fast iofs är dt lite positivt har kommit yttligare lite men bara lite längre på svenskan som ska vara inne på fredag.

nu ska jag ta och dricka en kopp te :) mums, eller ah vad vet jag ska testa på en ny sort nu.

kisses so far..

1 oktober

vi fick tillbaka samhällskunskapsprovet idag och dt såg inte ljust ut för mig, så för min del blir dt att plugga på dt där igen.. -.-' usch och fy!
jag kom precis hem ifrån skolan nu, och dt är något jävla ljud som irriterar mig som fan! tydligen har någon gått och köpt ny hemtelefon så ah. ska snart sätta in mina klyfpotatisar som jag ska äta till middag mums! :) nej, nu måste jag kolla till ungnen. peace

kisses so far..

godnatt

NATTI
kisses for now..

RSS 2.0