ifall du vill veta

Vad heter du ? therése
vad heter du i andranamn ? maria
vad heter du i efternamn ? wallén
vilken färg har du på ögonen ? bruna
vilken färg har du i håret ? ljusbrun typ
har du färgat håret någongång, isånnafall , vilken färg är din orginal ? ja, brun
hur lång är du ? 1.63 typ
vilken skostorlek har du ? 37/38
går du på någon sport ? nej
är du morgontrött ? ibland
är du datanörd ? nej då
hur mycket är klockan precis nu ? 15.18
vad har du ätit idag ? mackor + tonfisksallad
hur många gånger borstar du tänderna om dagen ? två
vem pratade du i telefon sist med ? julia
har du rapat idag ? nej dt tror jag inte
har du hostat idag ? a lite
har du nyst idag? jao
hur varmt är det ute nu ? typ 29grader
vad har du för kläder på dig nu ? shorts & linne
vad har du för frisyr ? uppsatt i en bulle
vem badade du sist med ? jelena (pelle)
vem sa du nått till sist ? mormor
vad sa du till hon/han ? att jag behöver nya grejer tills den 19 augusti
när gick du på toa sist? när jag vaknade
när slog nu nån sist ? slåss inte
varför gör du det här testet ? hm, för att katten sover
vad heter din rubrik ? dt står ju längst upp
senaste film ? hm, kommer inte ihåg
bästa låten ? har många bra
saknar du någon ? jao
senaste smset du skickade ? hemligt, sparar inte skickat
vem skickade du det till ? n
vilka är hemma hos dig just nu ? mor, mormor, lillebror plus katt
hur känner du för att skolan börjar snart ? HAHA, jaaaaaaaaa! eller inte
bh-storlek / kuk-längd ? varför skulle jag skriva dt? har ingen kuk
vilka 'fönster' har du uppe på datorn just nu ? pa, blogg + anteckningar
när sa du senast till någon att du älskar den ? idag, till lillebror
vilken färg har din mobil ? typ grå
cola eller pepsi ? cola
sjunger du i dushen ? ibland
är du tsm med någon ? nej, inte än
om inte, någon på G ? tror dt
senaste pussen/kyssen/strulet ? n
senaste kramen ? lillebror
har du någon piercing ? nej, men vill
tittar du på tv just nu ? nej
msn ? [email protected]
pa ? addiction
mobilnummer ? hell no!

31 juli

ingen aning om vad jag ska skriva men hm, jag har tydligen sagt saker och ting.. och fan kolla dt stämde! men aja, julia kanske kommer hem till mig idag, får se hur dt blir med den saken.

kärlek

fett med seg

kanske vaknade lite för tidigt idag, kanske haft dålig sömn. men ialf så blev jag och katten hämtad vid ungefär 11 - tiden utav kära mor och lillebror. sen har dagen rullat på liksom, när vi kom hem va dt att bara kika på katten hela tiden typ. går knappt att dra blicken från min skönhet. sedan har kära mor fixat i sovrummet, så nu har vi ingen jobbig våningsäng. thanks! hunden har trimats idag, och a. livet leker liksom. har blivit lite för många pinsama stunder för mig hemma idag, men dt är glömt nu.. hoppas jag ialf!  ska typ tjilla lite, kanske läser lite mer idag. men jag nås alltid lika bra på sms.
peace n' love

30 juli

en tidig morgon, tidigt bloggande. fan va jag är överlycklig, min sötnos ligger här brevid mig i soffan och sussar söt nu. han har vart busig hela morgonen tihi. senare eller a vid 10.00 tiden kanske min kära mor kommer och hämtar mig och katten, vi sov inte hemma idag pga ingen förberedelse på att vi skulle skaffa katt (a) så dt drar hon och lillebror iväg och skaffar innan dem hämtar oss. dt känns lite skumt för jag sitter hemma hos tilda i skarpnäck, dvs hos hennes pappa. men han jobbar nu som tur är. annars skulle dt bli fett pinsamt ju. haha! eftersom att den pysen smet ut i natt till sin boyfriend. om bloggande nu alltså, för trött för dt här egentligen. menar jag vaknade typ vid 5 och blev orolig för katten som bara hade hoppat ner och börjat vandrat på golvet.
kärlek

the best day of tess life

idag har jag träffat tilda, och gissa vad?!
jag har fått en kattunge!

bajen, petter andersson. min kung



örebro  1 - 1  hammarby

bajen

örebro - hammarby
20.00

en bok

marley och jag, skriven av JOHN GROGAN
"livet och kärleken med världens värsta hund"

en bok som jag sitter och läser lite då och då, jag har kommit till sidan 158 av 320 sidor. den är värd att läsa jag gillar den men har kommit till ett sorligt avsnitt i boken  så får se. men som sagt värd att att läsa ialf!

mjusic

Avril Lavigne - When You're Gone
Avril Lavigne - I'm With You
Avril Lavigne - My Happy Ending

28 juli

igår på kvällen drog jag hem efter en livad helg med pelle min!

idag ska jag bara tjilla galet, måste typ tvätta -.-' as nice, eller inte! men sånt måste man ju också göra. senare får jag se om jag drar iväg eller om jag bara typ tjillar hemma. något förslag?
peace n' love

hejsan hoppsan lillebror

ja vad ska man skriva, igår då käkade jag och pelle (jelena) as god tacos som hon fixade! sedan drog vi till grindsjön och badade lite, träffade på två pyser där hah! sedan drog vi hem, tjillade och råkade bjuda över dem där pyserna, men dt vart tjill med film sedan spelade vi neger och president. jag ska fan aldrg mer spela dt med den där pysen -.-' fett tråkigt! men ialf så är jag fortf. kvar hos min älskade pelle. sitter och tjillar med mjusic på, så nice! idag ska jag nog ialf dra hem så får jag se vad som händer idag. men bloggar senare kanske.

kärlek


Ola Svensson - S.O.S


26 juli

hah, jag är helt jävla seg i huvudet. men dt är nog livet liksom (a) igår/idag hade jag en bra dag. kortfattat; bubbelpool med några + pelle, tjillkrök. ja du vet. sen kan man ju passa på att skriva att jag är än så länge kvar i grödby. fett tjill!

kärlek


25 juli

godmorgon, jag kom iväg igår (YES!) haha, ialf så mötte pelle och t upp mig vid sorundas pensionärshem och så drog vi hem till t och kollade på film. riktigt nice va dt. sedan drog vi bara hem till pelle och slagga.

idag då, ja dt är ju suveränt väder så jag och pelle drar iväg och badar. men sen kanske jag måste dra hem idag :( men ska kolla om dt kanske är lugnt att jag stannar en dag till :D haha men man får väl la se om dt blir så :)
peace n' love


27+

riktigt jävla nice väder idag asså kan verkligen inte klaga :) skönt att bara ligga och schteka. träffade en old friend to me. från typ åk 5, riktigt mys! ja hon heter alina och hon och jag drog till söderbysjön, vi typ "badade" dt var svin kallt i vattnet men ganska så skönt att ta ett dopp efter ca 30 minuter ståendes i vattnet upp till knäna typ. haha! men nu ska jag gå och tjata lite mer så att jag kanske kommer iväg till min saknande pelleskutt!
peace n' love

godmorgon

jag vill komma till dig pelleskutt, fan fan fan att jag inte har något att åka på. annars skulle jag redan suttit påväg till dig ju. gosh vad jag saknar oss! <3

jag sitter här och lyssnar på eamon och käkar en ordentlig frulle, haha! och försöker lösa en grejj, dt är hur ska jag kunna ta mig till min pelle :'/ måste komma på något smart. tänk tänk tänk! hm ganska svårt men får väl la fråga någon när de kommer hem, för just nu är jag ensam hemma. men de kommer väl tillbaka snart får jag hoppas. för jag vill draaaa härifrån nu ju.
peace n' love

min förebild<3


vem vill inte

vara fri som en fågel?

22 juli

kan ju börja med att säga GRATTIS till lisa som fyller 17 today! jag har typ ba schtekt lite först på balkongen och lyssnat på mjusic på samma gång. mjusic is the shit! ialf när pappsen kom hem från jobbet så drog han jag och lillebror ut och schtekte lite till och badade också såklart. riktigt mysigt att bada med famlijen ibland tycker jag. haha typ tredje gången jag badar denna sommar. dt suger ju ganska hårt, men sånt är livet. så nu ikväll blir dt tjill bara, längtar tills tilda kommer hem igen från finland. hon stack ju nämligen tillbaka och kommer hem på lördag.. längtar som fan! saknar tiderna med henne. vi umgås så ofta så känns konstigt när hon aldrig är hemma längre. men man lever ju fortf. kärlek

Sofijah - En saknad


dagen

jag drog iväg till globen och träffade min vän julia, vi drog in i slakthusområdet och skulle hitta rätt på några. vilket var ganska svårt haha hann träffa dem i typ 1 sekund. för sedan skulle dem jobba. men fick sms där de fråga om vi ville bada bubbelpool med dem efter jobbet. men vi var i så sugna på dt så jag fråga om vi inte bara kunde kolla film istället. vilket de gick med på. så drog till ösmo och kollade på två as dåliga filmer. såg inte klart på någon utav dem -.-' haha! sedan drog jag bara hem. och nu är man här, ska väl la sova snart (a) hasta la vista<3

början av dagen

sitter och fixar mig lite snabbt, för jag ska ju dra till globen nu. smsa till mig om du vill något :) skriver nog lite mer ikväll om vad jag gjort, om jag har tid.
 puss så länge

HAMMARBY

och så vann bajen idag mot örebro med 1 - 0 , nu ligger vi 3a i listan ;D yea

heja bajen

va ute och badade med pappsen och lillebror på nypan riktigt myspys, svullade som fan ;D nu ska jag sitta här i en timma och vänta på att matchen ska börja, hammarby - örebro.
go hammarby ffs

back on track

FREDAG
jag träffade min underbara vän tilda som är hemma nu från finland. men strax drar iväg dit igen! :o fan va vi har snackat om precis allting. gosh vad jag hade saknat henne! dt var ialf riktigt mysigt. vi drog förbi till hennes pappas lilla sommarstuga där nere i skarpnäck för att hälsa på hennes söta kisse misse :) tjilla galet!

LÖRDAG
jag sällskapade tilda till bro, sedan drog jag till tumba och träffade alexander. hans bror kom och lagade mat så jag käkade där. sedan drog jag och alex till hans vän robin, dem försökte tvinga mig att bada. men kände fan inte för dt, så jag satt där och bara kollade typ. fyfan har aldrig sett ett finare hus tror jag :o lyxigare får man bara söka efter! sedan va jag tvungen att åka hem ganska tidigt. och ett jävla äckel ba tog på mig, euw! men han fattade dissen efter en lång jävla stund. så han drog tack och lov! när jag kom hem satt jag bara och kollade lite tv.

och idag har jag ingen aning om vad som händer, något förslag? :) hasta la vista

idag då

sammanfattning om dagen, jag har typ bara vart hemma. tänkte åka in till stan och träffa några en snabbis men dt blev försent för dem sen när jag kunde ta mig hemifrån så dt sket sig. har bara tjillat hemma, the fresh prince in bel air serien kom på teve. föfan va den serien är bra, tess like! fixat lite grann hemma.
nu är bara frågan vad som ska hända här näst, kommer dt något intressant på teven idag kanske? jag är en sms freak typ så om du har mitt nr så är dt bara att höra av sig med ett sött litet sms. fyfan va söt han är! hasta la vista.

Secondhand Serenade - It's Not Over


förstå

fan fan och fan vad jag hatar killar ibland, lever för att slåss typ! jag tänker inte be dig om ursäkt eftersom att jag inte har gjort något fel emot dig. dt är du som gör fel, som typ hotar. vafan är dt för stil?! och om du kan ta redo på vart jag bor på 10 minuter, du kommer ändå inte in hit. du ska bara låta mig vara. jag mår så jävla mycket bättre utan att veta av dig! fatta dt snälla! dra bara

hey you

nu är dt såhär att min föra blogg var borta igår när jag skulle logga in, någon måste hackat sig in i den eller något. så justlookatyou.blogg.se goes to heylovley.blogg.se. jag uppdaterar så mycket jag hinner, jag kommer skriva om alla mina tankar och åsikter här. får se hur dt går.

RSS 2.0