bilddagboken

http://emotiion.bilddagboken.se/

har pluggat..

fan vad jag känner att jag är bra, har redan hunnit skriva ett A4 i skrivuppgiften i svenskan om Mitt Inferno. jag hoppas på ett lite högre betyg än G denna gång men får se hur dt blir med de. hoppas kan man alltid göra liksom. för dem som inte känner mig så är jag inte bäst i plugget, jag blir nöjd om jag ens får ett G.

den va bra


jag <3 te




är helt såld

jag är helt såld på avril lavigne lyssnar på hennes låtar om och om igen, för tillfället på yputube eftersom att jag inte har något program att ladda ner dem på. men dt är tjill ialf

kisses so far..

dagens

Humör: ledsen, rädd
Planer: sova tidigt
Roligaste: hos pelle
Tråkigaste: plugget
Äckligaste: spindlar
Borde: plugga
Längtan: helg
Beroende: te
Vill ha: en rosa iPod
Frisyr: uppsatt i en bulle
Klädsel: mjukisbyxor och linne
Person: lillebror
Låt: Enrique Iglesias - Tired of being sorry

30 september

är hemma hos pelle nu, lyssnar på musik från youtube mysigt. och jag är så glad eftersom att studiebidraget kom idag :) men får se när jag får mitt bankomatkort. ialf så ska jag shoppa på fredag efter skolan (y) woho!

kisses so far..


see yá

dags för sista utgången idag med vovvisen sen blir dt nattinatti för honom ;)
och för mig också för den delen, om jag inte ska försöka läsa lite samhällskunskap först jag menar vi har ju prov om demokrati imorgon, woho(!)

juste, för att bara berätta något skoj så är jag med i två tävlingar;
här kan man vinna en väska, en söt liten som jag ba fastnade för!
http://jucismacker.blogg.se/2008/september/vinn-kuvertvaska.html#comment
medans här kan du vinna en söt liten voodolls!
http://ssanibo.blogg.se/2008/september/tavling-voodolls.html

men med min tur så kommer jag inte vinna något, men godnatt nu sötnosar.

kisses


Avril Lavigne - Complicated


an inexplicable fear of the unknown

jag vet hur dt är att vara rädd för någon / något, en eller flera saker..
dt är inte roligt, att gå runt och vara orolig och misstänka en massa,
blir jobbigt i längden, tro mig.. jag vet!

my day

woho äntligen har jag gått till SEB för att fixa nytt bankomatkort, lite problem först eftersom att jag glömde plånboken i fucking skåpet så var tvungen att åka fram och tillbaka men dt gick så bra ialf! nu får jag vänta i 2-3 dagar sen har jag ett nytt kort äntligen.
ialf efter plugget åkte jag hem, va fett trött försökte gå in på internet men dt funkade inte såklart! alltså jag hatar verkligen comhem dt är inga bra grejer dt! sen låg jag ba i sängen och halvsov med musik och bildspel från gotland på. sen ringde tilda så drog dit en stund mysigt eftersom att dt var grymt länge sen vi sågs :o

kisses so far..


godmorgon

nu måste jag sätta fart, måste hoppa in i duschen en snabbis.. sen fixa mig lite "extra" fin (vilket egentligen inte går men ändå) för idag är dt skolfotografering och jag skricker ut woho vad spännande(!) nej jag ska försöka att se till så att någon kidnappar mig från den tiden alltså.

för dem som inte vet så har jag fortf ingen mobil, så bli inte besvikna om ni inte får något svar utav mig på den fronten -.-'

och nej nu måste jag verkligen skynda på vafan, måste åka med 6.31 tunnelbanan!

kisses so far...

29 september



idag föddes en speciell person i mitt liv,
grattis på 16-års dagen älskade vän, hoppas att du får en riktigt bra födelsedag.


lite nytt

jag måste verkligen säga tack till tobz, för jag är så nöjd med min blogg nu. fan va snyggt dt blev enligt mig ialf! nu ska jag gå ut en sista gång med vovvisen, sen blir dt att sova. fan jag börjar ju tidigt imorgon, måste åka hemifrån vid 6.31.. dvs utan mobilfan och utan någon musik! alltså kommer dö, fan fan fan..
aja godnatt nu, kisses

dagens promenix

nu har jag fått dagens promenix, va ute i en timma med vovvisen. kan ju säga dt för dem som inte vet att de är väldigt kallt men väldigt fint ute. nu sitter jag med 5an på och väntar på att one tree hill ska börja, woho! see yá later..

28 september

dt är en helt vanlig meningslös söndag, sitter och väntar på att klockan ska bli "laga mat" dags. min helg har vart den tråkigaste på as länge, har bara vart hemma.. pluggat, kollat på oc.  men nästa helg kommer äga, för då blir dt att partaja eftersom att pelle fyllde år i torsdags så firar vi henne nästa helg :) jag hoppas att dt blir lyckat. juste, nu i veckan blir dt av att laga mat varje dag -.-' jag vet inte ens vad jag vill äta, något förslag på snabba maträtter?
imorgon måndag, då är dt skolfoto.. vet inte om jag pallar de, får se om jag skiter i den i år. tror nästan de just nu ialf.

GLÖM INTE BORT ONE TREE HILL, IDAG KLOCKAN 18.05
det slutade på ett spännande sätt föra gången, så är fett taggad att kolla idag!

och om ni skickar sms till mig och inte får något svar är dt pga att jag inte har min mobil -.-' så sne på dt, men men ... see yá <3

natti

nu ska jag slagga, eller ialf om 5 min.
ha dt gott folket, see yá bitches ;)<3

26 september

idag så hade vi som sagt prov i skolan som gick mindre bra, men ah! efter plugget träffade jag en vän, vi åkte hem till han och kollade på två filmer. sedan va dt dags för mig att dra mig hemåt. när jag kom hem drack jag en kopp te, mums. suttit här och laddar musik till mobilen, som jag just nu gör. men dt går så segt. vi får se hur lördagen blir, för just nu finns dt en massa saker som man kan hitta på typ :b men ah, kanske skriver något till innan jag går och lägger mig, men bara kanske :) <3

pinsamt

dt kändes lite pinsamt att komma hem, och se blommor på bordet i köket. så börja jag tänka efter vad dt är för speciellt med den här dagen förutom att dt är jelenas födelsedag. jo då kom jag fram till att för fem år sen när hela familjen va på cypern så gifta sig pappa med titti. men jag frågade ialf, visst har ni vart gifta i fem år nu? och självklart så va dt så.. så jag grattade till pappa ialf.

GRATTIS TILL DEM PÅ 5 ÅRSDAGEN SOM MAN OCH HUSTRU!

25 september

för idag är dt ingen vanlig dag för det är jelenas födelsedag, hurra hurra hurra :D <3 grattis till dig gullunge!

i plugget

hahaha fyfan va roligt det va i skolan idag, några diskreta tjejer sitter och snackar lite för högt om 2 killar i plugget idag. och dem verkar va helt seriösa, dem ska satsa hårt ;) eller ah dt lät som de ialf!
sen säger en av tjejerna världens kommentar, och jag dog nästan av garv.

"har man inget snällt att säga så ska man låta bli."

24 september

peace and love


23 september

sitter här i plugger på inköp och varuhantering, ska skriva några frågor till APU som är under v. 41, jag har nu en plats tack vare min kusin elin, på en restaurang i enskede typ. hoppas att det går bra där ialf.
idag blir dt väl att dra hem till pelle efter skolan, tråkigt nog får man åka bussen själv haha. lääskigt ju! vi ska typ baka lite mums säger ja ba! ska bara skicka iväg ett sms till pappa min och se så att det är grönt.

usch är hungrig som fan och dt är äckelpäckel soppa idag, haha great!
men men vidare till pluggandet nu, see yá <3

godnatt

nu ska jag typ lägga mig i sängen och hoppas på att somna på direkten, men jag har ju lite problem med att sova men men. ganska jobbigt att jag inte får så mycke sömn inatt. och någon som känner sig sugen på att fixa min blogg? fan vad jag tröttnar snabbt :/ haha så jobbig man kan vara ibland alltså.

om jag inte somnar kanske du får ett sms av mig ;) <3

22 september

skolan gick väl great eller ja, egentligen inga kommentarer om skolan idag. va ute med hunden i ca 30 min och nu snart måste jag börja plugga. fyfään hatar! men men pöss

septembers prov
23 september, tisdag: sv, läxförhör på litteraturens rötter (medeltiden/vikingatiden)
26 september, fredag: inköp & varuhantering prov
29 september, måndag: bokföring prov
30 september, tisdag: samhällskunskap prov + svenska läxförhör

this weekend

fan va jag eller vi har softat, har vart i grödby hos pelle hela helgen som vanligt. vi har kollat på en massa filmer like, cinderella story. and so on.
vad mer? jo juste vi har bakat lite godsaker också. riktigt mysigt faktiskt :)
nu sitter jag och dunkar musik och väntar på att man kan börja gå till bussen. eftersom att jag försov mig idag och missa bokföringen, not so good men annars så.

nås på mobilen see yá <3


om tesse

Namn: maria therése wallén
Födelse år: 1991
Bor: stockholm
Familj: pappa
Gillar: friends
Favorit plats att äta på: ute
Bästa vän: fler än en
Känsla just nu: </3
Varför: ja du..
Favorit mat: grillat
Vad har du på dig nu: mjukisar + adidaströja
Vad för smink har du på dig nu: foundation, puder och mascara
Vad för smink brukar du ha: foundation, puder, mascara
Har du druckit: öh ja
Är du stolt: wtf
Ska du fortsätta dricka: -
Har du rökt: nej
Har du snusat: ja
Är någon kär i dig just nu: nej, eller?
Vem: -
Är du olyckligt kär just nu: mh
Håller du vad du lovat: oftast
Har du dåligt självförtroende: ja, men måste skaffa bättre
Har du mått dåligt och haft självmordstankar någongång: kanske
Har du lust att äta jordgubbar just nu: dt skulle va gott
Saknar du någon just nu: ja

17 september

idag i plugget hade vi samtal på idrotten, alltså pratade om betygen. och jag blev ganska förvånad över hur jag ligger till. men glad samtigt skönt att veta vad man ska göra för att få lite högre betyg, som dt ser ut nu så ligger jag på g/vg! men micke sa att om jag bara förbättrar på vissa saker så kommer jag ligga på vg :) så jävla nöjd!

idag efter plugget åkte jag hem till pelle, åt lite 'mellis' kollade på top model och one tree hill. mysigtmysigt säger jag bara. sen drog jag hem, och nu sitter jag och käkar kvällsmacka så mums!

med kärlek, tesse

15 september

pics from the weekend with my sweetheart

promenix med pellemy flowerpowerpelle tycker man om peacein actionkort

Dj Ironik - Stay With Me


12 september

nu är man äntligen hemma hos pelle efter en "hård" dag i skolan. menar har ett ämne liksom hur jobbigt som helst, eller inte! men ialf så var jag jätte seg på lektionen eftersom att jag inte har sovit så gott i natt.. svårt att andas och myggbet som kliar.. usch!  ialf, nu ska jag tjilla gärnet tills pelle städat klart.. sen blir dt att kolla på teve, eller något liknande.
jag kan inte sluta sakna dig, kan inte sluta tänka på dig.. ´fan!

22.22

känns så bäst att nästan allting är löst nu, ba en grej kvar..
kärleken? vart finns den

11 september

nu börjar man känna av att dt inte längre är sommar ute, förkyld är man nu också. inte så najs faktiskt, menmen. igår klantade jag mig lite grann, så pajade mitt bankomatkort.. sen idag klantade jag mig igen, tvättade en hundring. men som inte kom till skada som tur va. annars rullar livet på!

min helg är fullbokad, eller nja sådär ialf. fredag efter plugget ska jag ta 858 till grödby för att bosätta mig hos pelle under helgen. alltså kommer hem på måndag efter skolan igen. fredag blir att ba ta det lugnt plus att gå och lägga sig hyffsat tidigt eftersom att vi ska dra till  uppsala på lördag morgon för att vara där hela dagen, får se om man får rida lite. men dt är bara ett kanske än så länge. sen kommer vi nog slockna tidigt på lördagen också kan jag tro. söndag har jag och pelle bestämt oss för att träna lite grann får se hur det blir med dt. men ialf efter dt blir dt väl att glo på film eller något. får se om dt blir som planerat eller inte. men kanske bloggar under helgen också, men dt är bara ett kanske.
jag nås som vanligt på min mobil, have a great weekend suckers!

Flashdance Orginal Version, What a feeling


22.00

så nu har man skaffat sig en ny bdb också :) fett mysigt, jag är så ovanligt glad idag så jag vet inte vad! ialf så är det måndag och jag brukar aldrig vara på något vidare humör. men nu jedrans ;D haha!

8 september

gosh dt va ett bra tag sen jag bloggade nu, men laddar upp lite pics!


1 september

jag behöver seriöst ha råd och tips..
hoppas hon kan prata med mig idag

RSS 2.0